+45 3110 9861 info@koekkengalleriet.dk
Find butik
Køkkengalleriet
Kurv 0
  • Shop
    • Gryder og Pander
      • Bradepander
      • Gryder
      • Kasseroller
      • Stegepander
      • Sauterpander
      • Låg
      • Kedler
    • Knive og tilbehør
      • Brødknive
      • Urteknive
      • Universalknive
      • Kokkeknive
      • Udbenerknive
      • Forskærerknive
      • Steakknive
      • Santoku
      • Gyuto
      • Kiritsuke
      • Knivholdere
      • Slibesten
      • Skærebræt
    • Maskiner
      • Håndblendere
      • Blendere
      • Køkkenmaskiner
      • Brødristere
      • Håndmiksere
      • Espressomaskiner
      • Ismaskiner
      • Elkedler
      • Kværne
      • Øvrige elredskaber
    • Håndredskaber
      • Bestik
      • Skeer, skrabere og paletter
      • Tænger, pincetter og sakse
      • Piskeris
      • Mandolin, rivejern og skræller
      • Mål, ur og termometer
      • Diverse håndredskaber
    • Andet køkkentøj
      • Skåle, fade og bakker
      • Krus, kopper og tallerkner
      • Kander og flasker
      • Glas
      • Forme
      • Morter og kværne
      • Viskestykker, klude og servietter
      • Sæbe og børster
      • Pastamaskiner og tilbehør
      • Kaffe/Te brygning
      • Urtepotter
    • Komfurer og ovne
      • ILVE
      • Lacanche
      • Pizza
    • Delikatesse
      • Te
      • Konserves
      • Krydderi, salt og peber
      • Olie, Eddike, Balsamico
      • Tomat, tapenade og mayonaisse
      • Pasta, risk, parmesan og kiks
      • Chokolade & confiture
      • Vin
  • Brands
    • ABC
      • Aarke
      • Affari of Sweden
      • Ankarsrum
      • AdHoc
      • Alfi
      • Anker Chokolade
      • Arte in Olivo
      • Asobu
      • Atelier du Savon
      • Bacanha
      • Baija Paris
      • Bamix
      • Benriner
      • Bergs potter
      • Birkmann
      • Bredemeijer
      • Cãntara
      • Charles Viancin
      • Charvet Editions
      • Chevalier
      • Cilio
      • Clack
      • Cocktail Club
      • Crushgrind
    • DEFGHIJK
      • de Buyer
      • Design Letters
      • Drosselmeyer
      • Dualit
      • Emile Henry
      • EPIC Spice
      • Eppicotispai
      • Ernst
      • Fer à Cheval
      • Gefu
      • Gridelli
      • Hario
      • HORL
      • House Doctor
      • Ibili
      • ILVE
      • Joe Frex
      • Jura
      • KAI
      • Kochblume
      • Koustrup & Co
      • Küchenprofi
    • LMN
      • Lacanche
      • Laguiole en Aubrac
      • La Rochere
      • Lékué
      • Lind & James
      • Lodge
      • Luigi Bormioli
      • Madam Stoltz
      • Made by Mama
      • Magimix
      • Marcato
      • Meraki
      • Microplane
      • Moritaka Hamono
      • Morsø
      • Muubs
      • Naniwa
      • Nicolas Vahé
      • Noyer
      • Nordic Ware
    • OPQRST
      • Opinel
      • Patisse
      • Paveau
      • Pebbly
      • Peugeot
      • Pillivuyt
      • Point Virgule
      • Pulito
      • Pulltex
      • Roger Orfevre
      • Root7
      • Rösle
      • Sabre Paris
      • Sjöstrand
      • Solwang Design
      • Suncraft
      • Tadé Pays du Levant
      • Teakhaus
      • Thermos
      • Tranquillo
      • Triangle
    • UVWXYZÆØÅ
      • Veark
      • Walter's Cookie Cutters
      • Weck
      • Weis
      • Zalto
      • Zassenhaus
      • Ziipa
      • Ørskov
  • Aktivitet
    • Forberede
      • Forme
      • Hakke
      • Inspirere
      • Kværne
      • Mikse
      • Piske
      • Presse
      • Rive
      • Rulle
      • Røre
      • Skrælle
      • Skære
      • Sigte
      • Smelte
      • Snitte
      • Ælte
    • Tilberede
      • Bage
      • Brygge
      • Dampe
      • Fermentere
      • Koge
      • Krydre
      • Riste
      • Sautere
      • Stege
      • Sylte
    • Indtage
      • Servere
      • Drikke
      • Spise
    • Gemme
      • Fermentere
      • Fryse
      • Opbevare
      • Sylte
    • Rengøre
      • Vaske
      • Tørre
      • Rense
      • Slibe
    • Ravioli med ricotta, spinat og salviesmør
      de Buyer Ravioli med ricotta, spinat og salviesmør
    • Henkogte figner og brombær i Portvin og appelsin
      brombær Henkogte figner og brombær i Portvin og appelsin
    • 🇬🇷 Spanakopita – Græsk spinattærte med feta og filodej
      Filodej 🇬🇷 Spanakopita – Græsk spinattærte med feta og filodej
  • What's Cooking?
    • Grej og Nyt
    • Opskrifter

    Horl

    Køb her
  • Gavekort
Min konto
Log på Tilmeld
Køkkengalleriet
  • Shop
    • Gryder og Pander
      • Bradepander
      • Gryder
      • Kasseroller
      • Stegepander
      • Sauterpander
      • Låg
      • Kedler
    • Knive og tilbehør
      • Brødknive
      • Urteknive
      • Universalknive
      • Kokkeknive
      • Udbenerknive
      • Forskærerknive
      • Steakknive
      • Santoku
      • Gyuto
      • Kiritsuke
      • Knivholdere
      • Slibesten
      • Skærebræt
    • Maskiner
      • Håndblendere
      • Blendere
      • Køkkenmaskiner
      • Brødristere
      • Håndmiksere
      • Espressomaskiner
      • Ismaskiner
      • Elkedler
      • Kværne
      • Øvrige elredskaber
    • Håndredskaber
      • Bestik
      • Skeer, skrabere og paletter
      • Tænger, pincetter og sakse
      • Piskeris
      • Mandolin, rivejern og skræller
      • Mål, ur og termometer
      • Diverse håndredskaber
    • Andet køkkentøj
      • Skåle, fade og bakker
      • Krus, kopper og tallerkner
      • Kander og flasker
      • Glas
      • Forme
      • Morter og kværne
      • Viskestykker, klude og servietter
      • Sæbe og børster
      • Pastamaskiner og tilbehør
      • Kaffe/Te brygning
      • Urtepotter
    • Komfurer og ovne
      • ILVE
      • Lacanche
      • Pizza
    • Delikatesse
      • Te
      • Konserves
      • Krydderi, salt og peber
      • Olie, Eddike, Balsamico
      • Tomat, tapenade og mayonaisse
      • Pasta, risk, parmesan og kiks
      • Chokolade & confiture
      • Vin
  • Brands
    • ABC
      • Aarke
      • Affari of Sweden
      • Ankarsrum
      • AdHoc
      • Alfi
      • Anker Chokolade
      • Arte in Olivo
      • Asobu
      • Atelier du Savon
      • Bacanha
      • Baija Paris
      • Bamix
      • Benriner
      • Bergs potter
      • Birkmann
      • Bredemeijer
      • Cãntara
      • Charles Viancin
      • Charvet Editions
      • Chevalier
      • Cilio
      • Clack
      • Cocktail Club
      • Crushgrind
    • DEFGHIJK
      • de Buyer
      • Design Letters
      • Drosselmeyer
      • Dualit
      • Emile Henry
      • EPIC Spice
      • Eppicotispai
      • Ernst
      • Fer à Cheval
      • Gefu
      • Gridelli
      • Hario
      • HORL
      • House Doctor
      • Ibili
      • ILVE
      • Joe Frex
      • Jura
      • KAI
      • Kochblume
      • Koustrup & Co
      • Küchenprofi
    • LMN
      • Lacanche
      • Laguiole en Aubrac
      • La Rochere
      • Lékué
      • Lind & James
      • Lodge
      • Luigi Bormioli
      • Madam Stoltz
      • Made by Mama
      • Magimix
      • Marcato
      • Meraki
      • Microplane
      • Moritaka Hamono
      • Morsø
      • Muubs
      • Naniwa
      • Nicolas Vahé
      • Noyer
      • Nordic Ware
    • OPQRST
      • Opinel
      • Patisse
      • Paveau
      • Pebbly
      • Peugeot
      • Pillivuyt
      • Point Virgule
      • Pulito
      • Pulltex
      • Roger Orfevre
      • Root7
      • Rösle
      • Sabre Paris
      • Sjöstrand
      • Solwang Design
      • Suncraft
      • Tadé Pays du Levant
      • Teakhaus
      • Thermos
      • Tranquillo
      • Triangle
    • UVWXYZÆØÅ
      • Veark
      • Walter's Cookie Cutters
      • Weck
      • Weis
      • Zalto
      • Zassenhaus
      • Ziipa
      • Ørskov
  • Aktivitet
    • Forberede
      • Forme
      • Hakke
      • Inspirere
      • Kværne
      • Mikse
      • Piske
      • Presse
      • Rive
      • Rulle
      • Røre
      • Skrælle
      • Skære
      • Sigte
      • Smelte
      • Snitte
      • Ælte
    • Tilberede
      • Bage
      • Brygge
      • Dampe
      • Fermentere
      • Koge
      • Krydre
      • Riste
      • Sautere
      • Stege
      • Sylte
    • Indtage
      • Servere
      • Drikke
      • Spise
    • Gemme
      • Fermentere
      • Fryse
      • Opbevare
      • Sylte
    • Rengøre
      • Vaske
      • Tørre
      • Rense
      • Slibe
    • Ravioli med ricotta, spinat og salviesmør
      de Buyer Ravioli med ricotta, spinat og salviesmør
    • Henkogte figner og brombær i Portvin og appelsin
      brombær Henkogte figner og brombær i Portvin og appelsin
    • 🇬🇷 Spanakopita – Græsk spinattærte med feta og filodej
      Filodej 🇬🇷 Spanakopita – Græsk spinattærte med feta og filodej
  • What's Cooking?
    • Grej og Nyt
    • Opskrifter

    Horl

    Køb her
  • Gavekort
Konto Kurv 0

Søg i vores butik

Køkkengalleriet
Konto Kurv 0
Hjem Opskrifter
Ravioli med ricotta, spinat og salviesmør
Opskrifter

Ravioli med ricotta, spinat og salviesmør

Tilberedningstid i alt: 45 minutter
Forberedelsestid: 30 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Holdbarhed: Serveres straks
Kan fryses: Ja, inden kogning
Mængde: 2 portioner
Grej: pastamaskine, kagerulle, pande, gryde

 

Helt enkelt og superlækkert – hjemmelavet ravioli med ricotta, spinat og citron. De friskkogte ravioli vendes til sidst i en cremet smørsauce med salvie. En elegant pastaret, der smager som på en italiensk trattoria – men er lige til at lave hjemme. Perfekt som forret eller let hovedret. 

Uf, det er lækkert - måske med en grøn salat på siden - som solskin i ansigtet, sådan helt ferieagtigt!

Opskriften her rækker kun til 2 personer - men den er nem at justere op OG det er muligt at fryse ukogte ravioli.

Ingredienser:

  • Pastadej 
    100 g hvedemel (gerne tipo 00)
    1 æg
    En smule salt

  • Fyld
    100 g frisk spinat
    100 g ricottaost
    Fintrevet skal af ½ økologisk citron
    Et lille nip friskrevet muskatnød
    Salt og friskkværnet peber

  • Smørsauce
    50 g smør, iskoldt
    2 spsk vand (fra pastakogningen)
    Frisk salvie, fintskåret
    Evt. lidt friskrevet parmesan til servering

Fremgangsmåde

Pastadejen:
Hæld melet ud på bordet og lav en lille fordybning i midten, hvori ægget slået ud. Saml dejen med en gaffel og ælt den derefter glat og elastisk. Pak dejen ind i film og lad den hvile 30 minutter ved stuetemperatur.

Fyldet:
Skyl spinaten, damp den kort på en varm pande til den falder sammen, og pres al væde ud. Hak spinaten fint og bland den med ricotta, citronskal, muskatnød, salt og peber. Smag til.

Udrul dejen:
Del dejen i to. Rul den tyndt ud (på pastamaskine eller i hånden) til lange baner. Læg små skefulde fyld på den ene bane med ca. 3 cm mellemrum. Pensl omkring fyldet med lidt vand, læg den anden bane over og tryk luften ud omkring fyldet. Skær raviolierne ud med en kagerulle eller ravioliskærer. Det er vigtigt at der ikke er luft i raviolien.

Kog raviolierne:
Koges i letsaltet vand i 3–4 minutter, til de er møre og al dente. Gem lidt af kogevandet til saucen.

Lav smørsaucen:
Kom 2 spsk af pastavandet på en lun pande og pisk koldt smør i tern i lidt ad gangen, så saucen emulgerer og bliver blank. Tilsæt den friskhakkede salvie og lad den trække et øjeblik.

Vend og server:
Vend de nykogte ravioli i den varme salviesmør og anret straks. Drys med friskrevet parmesan og evt. lidt ekstra citronskal på toppen.

Tags: de Buyer, Parmesan, Pasta, udruller
Tidligere
Henkogte figner og brombær i Portvin og appelsin

Relaterede artikler

Henkogte figner og brombær i Portvin og appelsin

Henkogte figner og brombær i Portvin og appelsin

🇬🇷 Spanakopita – Græsk spinattærte med feta og filodej

🇬🇷 Spanakopita – Græsk spinattærte med feta og filodej

Scoresalat til Din Valentine <3

Scoresalat til Din Valentine <3

Tags

  • Asparges
  • Bage
  • boller
  • brombær
  • Brunkager
  • Citron
  • de Buyer
  • Epic Spice
  • figner
  • Filodej
  • Fransk
  • Frokost
  • henkogning
  • Jul
  • Kanel
  • kryddersmør
  • krydre
  • Madpakke
  • Ost
  • Parmesan
  • Pasta
  • Purløg
  • Rødbede
  • Salat
  • Servere
  • Småkager
  • Smør
  • Spanakopita
  • Spinat
  • Squash
  • sylte
  • Tomat
  • Tærte
  • Tærteform
  • udruller
  • Valentine
  • Æg

Instagram

What's Cooking?

Få nyt fra Køkkengalleriet direkte i din indbakke

Menu

  • Shop
  • Brands
  • Aktivitet
  • What's Cooking?
  • Gavekort

Information

  • Om Køkkengalleriet
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookiepolitik
  • Returportal
  • Fødevarekontrol

Forretningen

KG ApS (CVR: 44600102)

Torvet 6A, 5700 Svendborg

Åbent:

Man - Fre: 10:00 - 17:00

Lørdag: 10:00 - 13:00

Søndag: Lukket

+45 3110 9861 info@koekkengalleriet.dk
© Køkkengalleriet 2024
Betalingsmuligheder:
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Shop Pay
  • MobilePay
  • Dankort
Kurv 0

Confirm your age

Are you 18 years old or older?

Come back when you're older

Sorry, the content of this store can't be seen by a younger audience. Come back when you're older.

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Tilføj bemærkning til sælger
Subtotal 0,00 kr
Se indkøbskurv