Nicolas Vahé

Brand
Pris
Fra kr.
Til
Til kr.
Type
Mini-kasserolle til portionsanretning
Udsolgt
Nicolas Vahé

Mini-kasserolle til portionsanretning

Normal pris Fra 175,00 kr
Udsalgspris Fra 175,00 kr Normal pris
Pris per stk
Mini-sauterpande til portionsanretning
Nicolas Vahé

Mini-sauterpande til portionsanretning

Normal pris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normal pris
Pris per stk
Minigryde til portionsanretning
Nicolas Vahé

Minigryde til portionsanretning

Normal pris 159,00 kr
Udsalgspris 159,00 kr Normal pris
Pris per stk
Nicolas Vahé

Minibradepande til portionsanretning

Normal pris 199,00 kr
Udsalgspris 199,00 kr Normal pris
Pris per stk
Dørslag i rustfrit stål og messing
Nicolas Vahé

Dørslag i rustfrit stål og messing

Normal pris 549,00 kr
Udsalgspris 549,00 kr Normal pris
Pris per stk
Bestikholder i rustfrit stål og messing
Nicolas Vahé

Bestikholder i rustfrit stål og messing

Normal pris 449,00 kr
Udsalgspris 449,00 kr Normal pris
Pris per stk
Opøserske, rustfrit stål
Nicolas Vahé

Opøserske, rustfrit stål

Normal pris 49,00 kr
Udsalgspris 49,00 kr Normal pris
Pris per stk
Nicolas Vahé

Kagespade, rustfrit stål

Normal pris 49,00 kr
Udsalgspris 49,00 kr Normal pris
Pris per stk
Nicolas Vahé

Salatbestik i rustfrit stål

Normal pris 69,00 kr
Udsalgspris 69,00 kr Normal pris
Pris per stk
Nicolas Vahé

Salatbestik i akacietræ

Normal pris 119,00 kr
Udsalgspris 119,00 kr Normal pris
Pris per stk
Peber i kværn, mixed blend
Nicolas Vahé

Peber i kværn, mixed blend

Normal pris 99,00 kr
Udsalgspris 99,00 kr Normal pris
Pris per stk
Salt i kværn med hvidløg og timian
Nicolas Vahé

Salt i kværn med hvidløg og timian

Normal pris 89,00 kr
Udsalgspris 89,00 kr Normal pris
Pris per stk
Sorter efter
  • Fremhævet
  • Bestsellere
  • Alfabetisk, A-Å
  • Alfabetisk, Å-A
  • Pris, lav til høj
  • Pris, høj til lav
  • Dato, ældre til nyere
  • Dato, nyere til ældre

Nicolas Vahé er en fransk mesterkok med en passion for delikatesser og kvalitet. Med rødder i en familie af slagtere, kokke og konditorer har Nicolas Vahé udviklet en unik tilgang til både det søde og det salte køkken. Han er uddannet kok og konditor på den prestigefyldte 3-stjernede Michelin-restaurant "Pic Valence" i Frankrig, hvor han blev inspireret af perfektionen i begge køkkener.

Med et skandinavisk touch skaber Nicolas Vahé lækre delikatesser, der forener fransk finesse og nordisk enkelthed. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og brede udvalg, som gør dem perfekte til at skabe spændende smagsoplevelser i enhver sammenhæng.

Senest sete