Gridelli

Brand
Pris
Fra kr.
Til
Til kr.
Type
Crema Al Pistacchio
Gridelli

Crema Al Pistacchio

Normal pris 99,00 kr
Udsalgspris 99,00 kr Normal pris
Pris per stk
Aceto Balsamico Nero
Gridelli

Aceto Balsamico Nero

Normal pris 229,00 kr
Udsalgspris 229,00 kr Normal pris
Pris per stk
Aceto Balsamico Al Pesca Bianca
Gridelli

Aceto Balsamico Al Pesca Bianca

Normal pris 229,00 kr
Udsalgspris 229,00 kr Normal pris
Pris per stk
Olivenolie med chili, Olio Al Peperoncino
Gridelli

Olivenolie med chili, Olio Al Peperoncino

Normal pris 149,00 kr
Udsalgspris 149,00 kr Normal pris
Pris per stk
Olivenolie, Olio Al Basilco
Gridelli

Olivenolie, Olio Al Basilco

Normal pris 149,00 kr
Udsalgspris 149,00 kr Normal pris
Pris per stk
Aceto Balsamico Al Fico Verde
Gridelli

Aceto Balsamico Al Fico Verde

Normal pris 229,00 kr
Udsalgspris 229,00 kr Normal pris
Pris per stk
Aceto Balsamico Al Melograno
Gridelli

Aceto Balsamico Al Melograno

Normal pris 229,00 kr
Udsalgspris 229,00 kr Normal pris
Pris per stk
Olivenolie med hvid trøffel fra Alba
Gridelli

Olivenolie med hvid trøffel fra Alba

Normal pris 219,00 kr
Udsalgspris 219,00 kr Normal pris
Pris per stk
Olivenolie, Rimini
Gridelli

Olivenolie, Rimini

Normal pris 199,00 kr
Udsalgspris 199,00 kr Normal pris
Pris per stk
Olivenolie,San Mauro Pascoli
Gridelli

Olivenolie,San Mauro Pascoli

Normal pris 169,00 kr
Udsalgspris 169,00 kr Normal pris
Pris per stk
Crema alla Nocciola
Gridelli

Crema alla Nocciola

Normal pris 99,00 kr
Udsalgspris 99,00 kr Normal pris
Pris per stk
Aceto di vino rosso
Gridelli

Aceto di vino rosso

Normal pris 129,00 kr
Udsalgspris 129,00 kr Normal pris
Pris per stk
Sorter efter
  • Fremhævet
  • Bestsellere
  • Alfabetisk, A-Å
  • Alfabetisk, Å-A
  • Pris, lav til høj
  • Pris, høj til lav
  • Dato, ældre til nyere
  • Dato, nyere til ældre

Gridelli – En smag af italiensk arv

Gridelli har sine rødder i den lille landsby San Mauro Pascoli i Italien. Som børn tilbragte grundlæggerne deres somre omgivet af familien, figen- og ferskentræer i bedstemoderens frodige have. Maden var altid i centrum – olivenolie blev hentet fra spisekammeret, vand blev tappet fra fontænen på den anden side af gaden, og ærter blev bælgede med oldemoren. Det var ikke blot en måde at lave mad på, men en livsstil, en rytme, der formede dem og blev en del af deres identitet.

Skatte fra fortiden, skabt til nutiden

I dag, 30 år senere, viderefører Gridelli denne passion for mad med samme dedikation som generationerne før. Der bliver aldrig gået på kompromis, og ingen genveje bliver taget. Hver ingrediens er nøje udvalgt, og hvert produkt er skabt med kærlighed og respekt for italienske traditioner.

Når Gridelli præsenterer en ny delikatesse, er det ikke blot en smagsoplevelse – det er en historie, en arv, der deles med verden.

Senest sete